Service als nieuw massamedium

Leestijd: < 1 minuut

lampen

Op 14 juni mag ik een lezing geven voor EURIB. Kom je ook? Hier kun je kaarten boeken.

“Merken zijn verslaafd aan reclame. Dit komt door een gebrek aan innovatie: het is moeilijk een product uit te vinden dat twee keer zo goed is als de concurrentie. Dus bestrijden merken elkaar met woorden. Ze strijden zo ook tegen de klant, die dit reclamegeweld steeds beter ontwijkt.

Merken die digitaal slim inzetten, vallen juist op met hun innovatieve service. Ze beginnen bij het eind van de funnel: de actie. Deze aanpak werkt; digitaal heeft de ruimte om te vernieuwen teruggebracht. Het is weer mogelijk met een innovatie te komen die twee keer zo goed is als de concurrent.

Daarbij zijn services extreem schaalbaar en transparant geworden: ze zijn de massamedia van de 21ste eeuw. En consument zal ‘service- blockers’ niet nodig vinden! Op 14 juni vertelt merkstrateeg Ingmar de Lange hoe je dit doet.”

Presentatie op Useful Brand Experience

Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen november mocht ik een presentatie geven op UBX Conference in München, het eerste Useful Brand Experience congres.

Een bijzondere ervaring! Zeker omdat de organisator Virtual Identity een inspirerende groep mensen was.

Dit zijn de pagina’s van mijn presentatie.

Nieuw artikel, nieuwe lezing

Leestijd: < 1 minuut

Digitaal heeft marketing fundamenteel veranderd. Hoe precies, dat heb ik samen met Jaap Favier (ex-Forrester) beschreven in een nieuw artikel voor Tijdschrift van Marketing.

“Merken die digitaal slim inzetten, beginnen bij het einde van de marketingfunnel: de actie. En daar kunnen andere merken van leren,
zo menen Ingmar de Lange en Jaap Favier.”

Lees het artikel hier

Mocht je hier meer over willen weten: op 26 mei a.s. geef ik een lezing over dit onderwerp op Digital Marketing Live! van Emerce.

Hier staat meer informatie